Ontruimingsoefening

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Ontruimingsoefening

Ontruimingsoefening

Bij BHV Zuid-Holland bieden wij de mogelijkheid een BHV ontruimingsoefening te doen. Wij helpen u met het aansturen en weer in bedrijf stellen van uw brandmeldinstallatie tijdens de oefening. Samen met u bespreken we hoe de oefening zal plaatsvinden, helpen we u met scenario denken en u krijgt van ons professionele begeleiding en een gedegen verslag met aanbevelingen. Een Table-Top oefening kan een waardevolle aanvulling zijn ter voorbereiding op een ontruimingsoefening. (Lees hieronder verder over de Table-Top)

Waar kan een BHV ontruimingsoefening worden uitgevoerd?

Of het nu gaat om een zorginstelling, kantoor of hoogbouw, bij BHV Zuid-Holland krijgt u de juiste begeleiding van instructeurs met een professionele achtergrond bij de brandweer en als brandpreventiespecialist. Na onze begeleiding bent u beter in staat om zelf een BHV ontruimingsoefening te kunnen organiseren. Ons verslag met de extra hand-out gebruikt u als voorbeeld. Wij bieden altijd maatwerk: u krijgt de begeleiding die u nodig heeft.

Praktijkgericht en realistisch

De BHV ontruimingsoefening kan door ons kleinschalig met een rookmachine of zeer groot met slachtoffers worden opgezet. Om de oefening praktijkgericht te houden, hebben wij naast de brandinstructeur een ambulanceverpleegkundige achtergrond om ervoor te waken dat u realistisch blijft oefenen. Grootschalig of klein van opzet, verwacht van ons zeer professionele begeleiding en verslaglegging. Wilt u een BHV ontruimingsoefening doen met hulp van BHV Zuid-Holland bij uw bedrijf of organisatie? Wilt u een BHV ontruimingsplan opstellen? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u via 070 324 80 03 contact opnemen met onze specialist André om uw ideeën te delen.

BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?