BHV Basisopleiding

 1. Home
 2. BHV Opleidingen
 3. Algemeen
 4. BHV Basisopleiding

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. De Arbowet eist dat elke werkgever de veiligheid van klanten, medewerkers en aanwezige personen kan garanderen. Er moet altijd BHV georganiseerd zijn en dus dienen er een of meerdere BHV-ers aanwezig te zijn.

Wat is het voordeel van het BHV trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrum worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met tiental realistische trainingsruimte die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Wij zijn met het OV en auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze BHV instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij de high care Ambulance op Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les.

Wat kost deze BHV opleiding?

Om het BHV diploma te kunnen behalen dient u de module Brand & Ontruiming en Eerste Hulp te volgen. De tweedaagse BHV opleiding inclusief NIBHV opleidingsboek, oefenmaterialen, koffie- en thee, frisdrank kosten € 335,- exclusief certificaat, lunch en btw. Al onze BHV incompany trainingsmogelijkheden vindt u op de homepagina.  Gegevens cursist 1


  Gegevens cursist 2


  Gegevens cursist 3


  Gegevens cursist 4


  Gegevens cursist 5


  Gegevens cursist 6


  Gegevens cursist 7


  Gegevens cursist 8


  Gegevens cursist 9


  Gegevens cursist 10


  Gegevens cursist 11


  Gegevens cursist 12

   
  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid


  Totaalbedrag

  (incl btw)

  BHV training Brand blussen
  BHV training Ontruimingsalarm
  BHV Zuid-Holland bedrijfspand

  Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

  Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

  Realistische trainingen

  Hoogwaardige kwaliteit

  Administratieve zekerheid

  Hebben wij u al overtuigd?

  Of wilt u nog meer zien?