1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Algemeen
  4. BHV E-Learning

BHV Zuid Holland beschikt over een uniek trainingscentrum en ervaren instructeurs. Klanten waarderen ons met een gemiddeld cijfer van 8.9 en vinden het opvallen dat wij jaarlijks weer vernieuwend bezig zijn en beter zijn dan andere aanbieders. De Eerste Hulp en Brand scenario’s zijn door professionals aan de hand van hun dagelijkse ervaring bedacht en zijn altijd maatwerk gesneden.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrum worden scenario’s, zoals deze in het echt kunnen gebeuren, nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met tiental realistische trainingsruimtes die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Daarnaast hebben wij een geavanceerd camerasysteem waarmee medecursisten kunnen meekijken en op afstand ook betrokken worden in het leerproces.  Wij zijn met het openbaar vervoer en de auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik bij deze cursus van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers.

Wat kost deze BHV E-Learning?

Om uw diploma te kunnen behalen volgt u eerst online thuis of op uw werk in uw eigen tempo het digitale leerprogramma wat u succesvol moet hebben afgerond om deel te kunnen nemen aan de praktijkdag. De praktijk-dag bestaat uit een dagdeel Brand & Ontruiming en een dagdeel Eerste Hulp.  De totale kosten zijn inclusief naslagwerk, inlogcode en een jaar toegang tot de digitale leeromgeving, Kiss off Life sleutelhanger, koffie, thee en frisdranken € 250,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief uitgebreid dag arrangement met lunch (€ 20,-) en btw.

BHV training reanimatie
BHV training Brandblusser
BHV Herhalingstraining
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?