BHV basis met e-Learning

 1. Home
 2. BHV Opleidingen
 3. Algemeen
 4. BHV basis met e-Learning

De BHV opleiding met E-learning bestaat uit twee onderdelen, de modules Brand & Ontruiming en Eerste Hulp. Het theoriegedeelte volgt de cursist middels een E-learning, er zal voor de cursist een persoonlijk account worden aangemaakt. De cursist kan de modules op een zelfgekozen plaats en tijdstip doorlopen, beide modules worden afgesloten met een examen. Daarna kan de cursist deelnemen aan de praktijkdag op ons trainingscentrum in Den Haag of Rotterdam

BHV Zuid Holland beschikt over unieke trainingscentrums en ervaren instructeurs. Klanten waarderen ons met een gemiddeld cijfer van 9.8 en vinden het opvallen dat wij jaarlijks weer vernieuwend bezig zijn en beter zijn dan andere aanbieders. De Eerste Hulp en Brand scenario’s zijn door professionals aan de hand van hun dagelijkse ervaring bedacht en zijn altijd maatwerk gesneden.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In onze makkelijk bereikbare en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrums worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag en Rotterdam over een opleidingscentrum waar tientallen realistische scenario’s kunnen worden gespeeld. Daarnaast worden de scenario’s (en de ruimtes) jaarlijks weer veranderd, zodat ieder jaar net weer even anders is. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Wij zijn met het OV en auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren (zowel in Den Haag als Rotterdam).

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik bij deze cursus van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers.

Wat kost deze BHV E-Learning?

Om uw diploma te kunnen behalen volgt u eerst online thuis of op uw werk in uw eigen tempo het digitale leerprogramma wat u succesvol moet hebben afgerond om deel te kunnen nemen aan de praktijkdag. De praktijk-dag bestaat uit een dagdeel Brand & Ontruiming en een dagdeel Eerste Hulp.  De totale kosten zijn inclusief naslagwerk, inlogcode en een jaar toegang tot de digitale leeromgeving, Kiss off Life sleutelhanger, koffie, thee en frisdranken € 270,- exclusief BHVZH certificaat en pas € 13,- en btw.

Wat leer ik op de praktijkdag?

Een gedegen praktijkoefening in levensreddende handelingen waaronder de reanimatie met AED inzet, maar ook leert u bijvoorbeeld ook met behulp van een LOTUS hoe te handelen bij een flauwte, bewusteloosheid, ernstige bloedingen, welk verband te gebruiken uit de BHV koffer, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een onderbeen breuk, een steekvlam met brandwonden, oogletsel, verslikking, hoe te handelen bij benauwdheid klachten, hartinfarct , beroerte, epileptische aanvallen of suikerziekte. Naast de scenario’s geleerd in de digitale leeromgeving krijgt u een selectie van BHV handelingen waaronder Reanimatie en het blussen van branden die u goed moet kunnen uitvoeren.
In onze verschillende scenarioruimtes staat alles voor u in scene en moet u bij ons echt 112 te bellen.

Tijdens de Brand en Ontruiming dag leert u vooral door te doen. Bij ons blust u een echte binnenbrand met water, schuim of CO2. Naast de moderne lesruimtes hebben wij 10 verschillende scenario ruimtes, met o.a. slaapkamer, kantoor, keuken, opslagruimte, toiletruimte, werkplaats, verblijfsruimte en gangen. Alles bij elkaar hebben wij unieke oefenmogelijkheden, altijd binnen dus niet in de regen, in ons verwarmd trainingscentrum wat jaarlijks wisselt van opstelling en opzet van de scenario’s. Er hangt een echte brandmeldcentrale welke kan worden aangesproken met overal nevenindicatoren, handbrandmelders, Slow Whoop signaal en ook dichtvallende deuren. Dit alles maakt een Ontruiming of een BHV inzet met brand heel realistisch. Ook hebben wij een spectaculaire demo ruimte met een echte Back Draft en Gasexplosie.

Hoe lang duurt de opleiding?

De BHV praktijkdag duurt van 09.00 tot 17.00 uur en wordt afgesloten met een toets van meerkeuzevragen. Het online theorie deel zal gaan over Eerste Hulp & Brand & Ontruiming deze leerstof kunt u in uw eigen tempo overal op een computer of tablet doornemen. Na inschrijving ontvangt u van ons een inlogcode die toegang geeft tot deze lesstof. Het lespakket bestaat uit teksten, filmpjes en pictogrammen. Door deze geschetste praktijksituaties en informatie over de onderwerpen kunt u zich goed voorbereiden voor de praktijkdag. Middels het succesvol doorlopen van de E-Learning bent u in staat om goed mee te kunnen komen met de praktijkdag.

Engelstalige opleiding?

De eerstvolgende BHV praktijkdag Engelstalig is op 27 maart 2024 van 09.00 tot 17.00
Stuur ons even een mailtje voor het aantal beschikbare plaatsen.

Datum
di 4 juni 2024
do 13 juni 2024
ma 17 juni 2024
wo 19 juni 2024
di 25 juni 2024
do 27 juni 2024
ma 1 juli 2024
di 2 juli 2024
wo 3 juli 2024
di 9 juli 2024
di 9 juli 2024
ma 2 september 2024
ma 16 september 2024
do 19 september 2024
vr 20 september 2024
vr 20 september 2024
di 24 september 2024
wo 25 september 2024
ma 30 september 2024
Locatie
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Rotterdam
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Rotterdam
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Rotterdam
Tijd
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30

Voor wie is deze BHV opleiding bestemd?

De doelgroep voor de BHV basiscursus is geschikt voor medewerkers die nog geen ervaring hebben met BHV en wel aan de Arbowet moeten voldoen.

Moet ik een BHV diploma hebben?

Aan het eind van de dag doet u een schriftelijk examen met meerkeuzevragen. Bij goed gevolg ontvangt u dan het BHV certificaat met BHV legitimatiepas. Het kunnen overleggen van de BHV certificering is geen wettelijke eis. Het BHV diploma heeft geldigheidsduur van één jaar en kan jaarlijks met het volgen van een herhalingsdag worden verlengd.

Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Wij verzorgen op de cursusdag vrijblijvend het dag arrangement met lunch welke bestaat uit: een buffet klaargezet door onze gastvrouw met soep, luxe broodjes, diversen kaas en vleeswaren, zoetwaren, rauwkost, salades, melk, jus d’orange, warme snack, vers fruit & yoghurtjes. De kosten voor het lunch arrangement bedragen € 25,- inclusief de hele dag onbeperkt frisdrank en tussendoortjes. Als u geen gebruik wenst te maken van dit alom geprezen arrangement dan kunt u bij ons ook gewoon uw eigen brood nuttigen. Wij verzorgen de gehele dag door voor iedereen de koffie, thee.

Is herhaling verplicht?

Het Arbobesluit adviseert om jaarlijks herhalingslessen te volgen. Na het behalen van het diploma nemen wij het jaar erop weer contact met u op en kan de cursist deelnemen aan de jaarlijkse herhaling BHV (1 dag of 2 dagdelen) om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen. Wij zorgen voor het volledig ontzorgen van planning en geldigheid van de diploma’s.

Wat is de groepssamenstelling?

Wij kijken altijd naar uw achtergrond en proberen doelgroepen zoveel mogelijk te clusteren. Wij hanteren altijd kleine groepen cursisten van maximaal 12 deelnemers.

Waarom BHV Zuid Holland

BHV Zuid Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening.  Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen in de BHV-markt. Steeds weer innoveren wij met gebruik van de laatste technieken dit vinden wij van groot belang. Hulpverlenen is voor u geen dagelijks werk en daarom besteden wij veel zorg aan het praktisch oefenen en de didactische waarde van uw cursus. De cursisten van BHV Zuid Holland geven aan dat wij hierin jaarlijks weer goed zijn geslaagd.

Wat moet ik als directeur verder nog regelen?

U bent directeur, heeft personeel in dienst, maar weet niet wat u moet verder allemaal nog moet regelen om te voldoen aan de wetgeving als het gaat om bedrijfshulpverlening. lees dan hier verder.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onze spelregels wat betreft de tevredenheidsgarantie:

De 100% tevredenheidsgarantie geldt op alle BHV opleidingen van BHV Zuid Holland. 

 • Bij een meerdaagse opleiding kun je op een willekeurig moment van de eerste cursusdag aangeven dat je niet tevreden bent;
 • Bij een eendaagse opleiding kun je op een willekeurig moment van de ochtend (tot uiterlijk de pauze) aangeven dat je niet tevreden bent;

Als je hebt aangegeven niet tevreden te zijn, wordt daarmee vanaf dat moment de cursus voor je beëindigd. Het volledige cursusgeld wordt teruggestort als je hier gebruik van maakt.


  Gegevens cursist 1


  Gegevens cursist 2


  Gegevens cursist 3


  Gegevens cursist 4


  Gegevens cursist 5


  Gegevens cursist 6


  Gegevens cursist 7


  Gegevens cursist 8


  Gegevens cursist 9


  Gegevens cursist 10


  Gegevens cursist 11


  Gegevens cursist 12

   
  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid


  Totaalbedrag

  (incl btw)

  iDEAL Op factuur betalen

  BHV training reanimatie
  BHV training Brandblusser
  BHV Herhalingstraining
  BHV Zuid-Holland bedrijfspand

  Eigen binnen locaties met brand en EHBO faciliteiten

  Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

  Realistische trainingen

  Hoogwaardige kwaliteit

  Administratieve zekerheid

  Hebben wij u al overtuigd?

  Of wilt u nog meer zien?