1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. BHV Maatwerk

Hoewel wij erg trots zijn op ons uitgebreide trainingscentrum in Den Haag, organiseert BHV Zuid-Holland desgewenst ook BHV maatwerk trainingen op uw eigen werkplek. Ook verzorgen wij maatwerk trainingen aan o.a. receptiemedewerkers, zoals bijvoorbeeld portofoon trainingen.

Wat kunt u van ons verwachten op het gebied van BHV maatwerk?

Van BHV Zuid-Holland kunt u deskundige begeleiding en training verwachten doordat wij goed luisteren naar uw wensen, een maatwerk trainingsprogramma samenstellen en wij altijd werken met instructeurs met een 112 achtergrond. Zij geven les in hun eigen vakgebied en vanuit hun eigen ervaringen bij Brandweer en Ambulance. Let wel, wij hebben uit deze professionele hoek de beste toppers geselecteerd. Door deze achtergrond hebben de trainingen een hoog realiteitsgehalte.

Ook bieden wij de mogelijkheid om met een speciaal ingerichte wagen bij u op locatie te komen waarin vervolgens op realistische wijze brandtraining gegeven kan worden. Onze praktijkgerichte aanpak van de BHV maatwerk trainingen wordt altijd zeer gewaardeerd. Een groot aantal klanten van ons combineren hun herhalingstrainingen op ons trainingscentrum afwisselend met in-company oefeningen.

Hoe gaan we te werk?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij ambulance of brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers die hun rol realistisch kunnen spelen.

Wat kost deze BHV herhaling?

Om de vaardigheden te kunnen behouden dient u een dagdeel Brand & Ontruiming (BO) en een dagdeel Eerste Hulp (EH) te volgen. Wij stellen graag een lespakket met u samen en helpen u altijd op weg naar de juiste invulling voor uw maatwerk BHV en EHBO. Tevens hebben wij een uniek 4 stappenplan waarbij u in dagdelen hoogwaardig maatwerk BHV zult ontvangen en u zelf uw kosten kunt beheren. Wilt u contact opnemen met BHV Zuid-Holland? Bel ons gerust via 070 324 80 03 voor meer informatie over onze mogelijkheden.

BHV training Brand blussen
BHV training reanimatie
BHV Herhalingstraining
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?