Reanimatie AED training

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Algemeen
  4. Reanimatie AED training

Hulp bieden in de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden!

BHV Zuid-Holland verzorgt reanimatiecursussen gegeven door professionals van de Ambulance. Bij het, met goed gevolg doorlopen van de cursus, ontvangt de cursist een certificaat. Uiteraard verzorgt BHV Zuid-Holland ook jaarlijks reanimatie herhalingscursussen, waarbij de cursist de leerstof krijgt herhaald en uitgebreid kan oefenen om de vaardigheden bij te houden.

Wie geeft deze cursus?

Deze trainingen worden verzorgd door zeer ervaren instructeurs met een Professionele Ambulance achtergrond.

Wat kost de cursus?

Elke maand kunt u bij ons deze cursus volgen, de kosten zijn € 75,00 p.p. exclusief btw, daarnaast ontvangt u van ons een naslagwerkje en eventueel een voorbereidende hand-out. Voor groepen vanaf 7 deelnemers hanteren wij groepsprijzen. Een AED reanimatie training bij ons of bij u op locatie voor 12 deelnemers is mogelijk vanaf € 650,- per groep exclusief btw en kan zowel op de dag als in de avond plaatsvinden. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

In 3½ uur leert u een hartstilstand herkennen door het bewustzijn en de ademhaling te controleren, u leert hoe u goed en snel de hulpdiensten kunt alarmeren en u leert hoe u het slachtoffer reanimeert door het beademen en het toepassen van hartmassage. Verder zal in de opleiding aandacht zijn voor verstikking, het in stabiele zijligging brengen van een slachtoffer en leert u om te gaan met een AED. U leert vooral door te doen. Daarom is er véél tijd en aandacht voor het oefenen. Daarnaast ontvangt u van ons een naslagwerkje en eventueel een voorbereidende hand-out.

Leer ik alleen Reanimeren?

U gaat ook oefenen met het gebruiken van een AED. Verder zal in de opleiding aandacht zijn voor verstikking en het in stabiele zijligging brengen van een slachtoffer.

Hoe lang duurt de opleiding?

Deze opleiding duurt 3½ uur en wordt veelal verzorgd van 09.00 tot 12.30 uur.

woensdag 10 april 2024 van 18:30 tot 21:30

En maandelijks mogelijk op bepaalde dagen in de ochtend van 9:00 tot 12:30 uur, maar ook bijvoorbeeld op woensdagavonden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De doelgroep voor de basiscursus is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met reanimeren of wil opfrissen.

Moet ik een diploma hebben om te mogen reanimeren?

Dit is niet nodig, maar u kunt bij goed gevolg wel een certificaat bij ons aanvragen. De kosten voor een certificaat zijn € 8,50.

Wat is de groepssamenstelling?

Wij hanteren groepen van maximaal 12 deelnemers.

Is herhaling verplicht?

Het advies is om de vaardigheid jaarlijks te trainen, maar er is geen verplichting.

Waarom BHV Zuid-Holland?

BHV Zuid-Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening. Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen op de EHBO-markt. Steeds weer innoveren met gebruik van de laatste technieken vinden wij van groot belang. Hulpverlenen is voor u geen dagelijks werk en daarom besteden wij veel zorg aan het praktisch oefenen en de didactische waarde van uw cursus. De cursisten van BHV Zuid-Holland geven aan dat wij hierin jaarlijks weer goed zijn geslaagd.

Neem even contact met ons op voor de beschikbare datums. Wij zijn per mail info@bhvzuidholland.nl en/of via telefoon 070-3248003 bereikbaar.

BHV training reanimatie
BHV Herhalingstraining AED HeartSine
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locaties met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?