1. Home
 2. BHV Opleidingen
 3. Algemeen
 4. BHV in de Zorg

Wij zien onze BHV cursus als een onderdeel in de keten van het totale pakket in veiligheid. Doordat wij uw BHV’ers tijdens de trainingen bewust maken van uw bouw en installatietechnische voorzieningen vormt onze training een belangrijke schakel in deze keten van veiligheid. Onze lesopzet is erop gericht dat uw medewerkers op een speelse ongedwongen manier zelf ontdekken wat de bedoeling is van alle beschikbare middelen en maatregelen. Onze maatwerk aanpak, met duidelijke kaders en grenzen ervaart uw medewerker als hanteerbare praktijkgerichte handvatten.

Ieder plan van aanpak wordt begeleid door ons team met een Brandpreventiedeskundige / Fire Safety Engineering en Ambulance Verpleegkundige achtergrond. Onze gespecialiseerde achtergrond is de poort naar een hoger veiligheidsniveau door met slimmere oplossingen en nieuwe inzichten te komen. Om onze klanten in dit proces goed te kunnen bijstaan en onze beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te kunnen inzetten moeten wij als opleider keuzes maken. Eén van die keuzes is dat wij niet inschrijven op aanbestedingen maar vol gaan voor het investeren in kwaliteitsverbetering voor onze klanten en daarmee de kosten niet onnodig hoog worden. 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om samen te kijken naar uw verbeterpunten en onze mogelijkheden om u hierin bij te staan.


  Gegevens cursist 1


  Gegevens cursist 2


  Gegevens cursist 3


  Gegevens cursist 4


  Gegevens cursist 5


  Gegevens cursist 6


  Gegevens cursist 7


  Gegevens cursist 8


  Gegevens cursist 9


  Gegevens cursist 10


  Gegevens cursist 11


  Gegevens cursist 12

   
  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid


  Totaalbedrag

  (incl btw)

  BHV training Brand blussen
  BHV training Ontruimingsalarm
  BHV Zuid-Holland bedrijfspand

  Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

  Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

  Realistische trainingen

  Hoogwaardige kwaliteit

  Administratieve zekerheid

  Hebben wij u al overtuigd?

  Of wilt u nog meer zien?