1. Home
 2. BHV Opleidingen
 3. Algemeen
 4. Avond BHV

BHV cursus buiten de spitsuren, het kan. Voor zowel de opleiding als de herhaling hebben wij voor u diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een dagdeel Brand & Ontruiming en een dagdeel Eerste Hulp volgen dat kan op 2 avonden of op een middag en een avond. Ondanks dat wij goed bereikbaar zijn omzeilt u zo de spits. BHV Zuid-Holland beschikt over unieke trainingscentrums en ervaren instructeurs. Klanten waarderen ons gemiddeld met een zeer hoog cijfer en vinden het opvallen dat wij jaarlijks weer vernieuwend bezig zijn en beter zijn dan andere aanbieders. De Eerste Hulp en Brand scenario’s zijn door professionals aan de hand van hun dagelijkse ervaringen bedacht en zijn altijd maatwerk gesneden.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In onze makkelijk bereikbare en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrums worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag en Rotterdam over een opleidingscentrum waar tientallen realistische scenario’s kunnen worden gespeeld. Daarnaast worden de scenario’s (en de ruimtes) jaarlijks weer veranderd, zodat ieder jaar net weer even anders is. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Wij zijn met het OV en auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren (zowel in Den Haag als Rotterdam).

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij de hicare Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers die hun rol heel realistisch kunnen spelen.

Wat kost deze BHV herhaling?

Om uw diploma te kunnen behouden dient u een dagdeel Brand & Ontruiming en een dagdeel Eerste Hulp te volgen. Deze dagdelen kunt u op 2 avonden of middag en avond volgen. Ondanks dat wij goed bereikbaar zijn omzeilt u zo de spits. De middag-avond training kost inclusief naslagwerk en gebruik oefenmaterialen, koffie, thee en frisdranken € 240,00. Al onze BHV incompany trainingsmogelijkheden vindt u op de homepagina.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief certificaat, lunch en btw.

Wat leer ik op herhalingsdag?

Een gedegen praktijkoefening in levensreddende handelingen waaronder de reanimatie met AED inzet, maar ook leert u met behulp van een LOTUS hoe te handelen bij een flauwte, bewusteloosheid, ernstige bloedingen, welk verband te gebruiken uit de BHV koffer, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een onderbeenbreuk, een steekvlam met brandwonden, oogletsel, verslikking, hoe te handelen bij benauwdheidsklachten, hartinfarct, beroerte, epileptische aanvallen of suikerziekte. We hebben zelfs op de 2e etage een auto in ons trainingscentrum speciaal voor oefendoeleinden. In onze verschillende scenario ruimtes staat alles voor u in scène en moet u bij ons echt 112 bellen.

Tijdens de Brand en Ontruiming leert u vooral door te doen. Bij ons blust u een echte binnenbrand met water, schuim of CO2. Naast de moderne lesruimtes hebben wij 10 verschillende scenario ruimtes met o.a. een kruipruimte, labyrint, trappen, lift, slaapkamer, kantoor, keuken, opslagruimte, toiletruimte, werkplaats, verblijfsruimte en gangen. Alles bij elkaar hebben wij unieke oefenmogelijkheden, altijd binnen dus niet in de regen, in ons verwarmd trainingscentrum wat jaarlijks wisselt van opstelling en opzet van de scenario’s. Zo hangt er een echte brandmeldcentrale welke kan worden aangesproken, met overal nevenindicatoren, handbrandmelders, Slow Whoop signaal en ook dichtvallende deuren. Dit alles maakt een Ontruiming of een BHV inzet met brand heel realistisch. Ook hebben wij een spectaculaire demo ruimte met een echte Backdraft en Gasexplosie.

Hoe lang duurt de herhaling?

De BHV herhaling duurt 2 dagdelen en kunt u volgen van 13:00 tot 21:00 uur of alleen in de avond. U kunt er ook voor kiezen om de herhaling in dagdelen in de avond te volgen. Voor sommige doelgroepen organiseren wij de training op zaterdag. Wanneer er voor u geen geschikte datum in het rooster staat laat dit ons dan weten. Wij houden tussendoor korte koffiepauzes en hebben aan onze loungeruimte een uniek rond overdekt dakterras met fraai uitzicht waar het altijd gezellig vertoeven is.

wo 20 november 2024
Den Haag
13:00 - 20:30

Voor wie is deze BHV herhaling bestemd?

Om aan de Arbowet te kunnen voldoen moet een bedrijfshulpverlener goed getraind zijn en in staat zijn om tijdens een calamiteit goed te kunnen optreden. Doordat onze opzet van de herhalingstraining ieder jaar net even anders is qua opzet, leert u ieder jaar weer nieuwe scenario’s en worden de basis BHV situaties weer geoefend door vooral te doen.

Moet ik een NIBHV diploma hebben?

Wilt u de NIBHV certificering voor de BHV herhalen dan kost dit € 22,00. Bij goed gevolg ontvangt u dan het NIBHV certificaat met legitimatiepas. Het kunnen overleggen van certificering is geen wettelijke eis en wij laten u vrij in de keuze hiervan. Het NIBHV diploma heeft een geldigheidsduur van één jaar en kan jaarlijks na het volgen van een herhalingsdag worden verlengd. 

Wat is de groepssamenstelling?

Wij kijken altijd naar uw achtergrond en proberen doelgroepen zoveel mogelijk te clusteren. Wij hanteren altijd kleine groepen cursisten van maximaal 12 deelnemers.

Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Wij verzorgen op de cursusdag vrijblijvend het dag arrangement met lunch welke bestaat uit: een buffet klaargezet door onze gastvrouw met soep, luxe broodjes, diversen kaas en vleeswaren, zoetwaren, rauwkost, salades, melk, jus d’orange, warme snack, vers fruit & yoghurtjes. De kosten voor het lunch arrangement bedragen € 25,- inclusief de hele dag onbeperkt frisdrank en tussendoortjes. Als u geen gebruik wenst te maken van dit alom geprezen arrangement dan kunt u bij ons ook gewoon uw eigen brood nuttigen. Wij verzorgen de gehele dag door voor iedereen de koffie, thee.

Is herhaling verplicht?

Het Arbobesluit adviseert om jaarlijks herhalingslessen te volgen. Na uw deelname nemen wij het jaar erop weer contact met u op voor de jaarlijkse herhaling BHV (1 dag) om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen. Wij zorgen voor het volledig ontzorgen van planning en de eventuele geldigheid van de diploma’s.

Waarom BHV Zuid-Holland?

BHV Zuid-Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening. Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen in de BHV-markt. Steeds weer innoveren wij met gebruik van de laatste technieken dit vinden wij van groot belang. Hulpverlenen is voor u geen dagelijks werk en daarom besteden wij veel zorg aan het praktisch oefenen en de didactische waarde van uw cursus. Cursisten van BHV Zuid-Holland geven aan dat wij hierin jaarlijks weer goed zijn geslaagd.

Kan ik subsidie krijgen?

Wij zijn aangesloten bij Stoof en de Metaalsector, staat uw sector er niet bij laat het ons weten.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.


  Gegevens cursist 1


  Gegevens cursist 2


  Gegevens cursist 3


  Gegevens cursist 4


  Gegevens cursist 5


  Gegevens cursist 6


  Gegevens cursist 7


  Gegevens cursist 8


  Gegevens cursist 9


  Gegevens cursist 10


  Gegevens cursist 11


  Gegevens cursist 12

   
  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid


  Totaalbedrag

  (incl btw)

  BHV training Brand blussen
  BHV training reanimatie
  Reanimatiecursus BHV Zuid Holland
  BHV Herhalingstraining
  BHV Zuid-Holland bedrijfspand

  Eigen binnen locaties met brand en EHBO faciliteiten

  Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

  Realistische trainingen

  Hoogwaardige kwaliteit

  Administratieve zekerheid

  Hebben wij u al overtuigd?

  Of wilt u nog meer zien?