1. Home
 2. BHV Opleidingen
 3. Algemeen
 4. Avond BHV

BHV cursus buiten de spitsuren, het kan. Voor zowel de opleiding als een herhaling hebben wij voor u diverse mogelijkheden. BHV Zuid-Holland beschikt over een uniek trainingscentrum en ervaren instructeurs. Klanten waarderen ons gemiddeld met een zeer hoog cijfer en vinden het opvallen dat wij jaarlijks weer vernieuwend bezig zijn en beter zijn dan andere aanbieders. De Eerste Hulp en Brand scenario’s zijn door professionals aan de hand van hun dagelijkse ervaringen bedacht en zijn altijd maatwerk gesneden.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrum worden scenario’s, zoals deze in het echt kunnen gebeuren, nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met een tiental realistische trainingsruimtes die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk.

Wij zijn met het openbaar vervoer en de auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij de hicare Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers die hun rol heel realistisch kunnen spelen.

Wat kost deze BHV herhaling?

Om uw diploma te kunnen behouden dient u een dagdeel Brand & Ontruiming en een dagdeel Eerste Hulp te volgen. Deze dagdelen kunt u op 2 avonden of middag en avond volgen. Ondanks dat wij goed bereikbaar zijn omzeilt u zo de spits. De middag-avond training kost inclusief naslagwerk en gebruik oefenmaterialen, koffie, thee en frisdranken € 230,00. Al onze BHV incompany trainingsmogelijkheden vindt u op de homepagina.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief certificaat, lunch en btw.


  Gegevens cursist 1


  Gegevens cursist 2


  Gegevens cursist 3


  Gegevens cursist 4


  Gegevens cursist 5


  Gegevens cursist 6


  Gegevens cursist 7


  Gegevens cursist 8


  Gegevens cursist 9


  Gegevens cursist 10


  Gegevens cursist 11


  Gegevens cursist 12

   
  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid


  Totaalbedrag

  (incl btw)

  BHV training Brand blussen
  BHV training reanimatie
  Reanimatiecursus BHV Zuid Holland
  BHV Herhalingstraining
  BHV Zuid-Holland bedrijfspand

  Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

  Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

  Realistische trainingen

  Hoogwaardige kwaliteit

  Administratieve zekerheid

  Hebben wij u al overtuigd?

  Of wilt u nog meer zien?