1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Teambuilding

Teambuilding

BHV Zuid-Holland heeft vele oplossingen om BHV gerelateerde Team Building (TB) uit te zetten. Wij doen dat met passie voor maatwerk.

Naast meer dan 10 verschillende scenario ruimtes op het trainingscentrum bestaat er ook de mogelijkheid om de TB naar buiten uit te breiden met verschillende leuke dynamische onderdelen. Zo bieden wij de mogelijkheden om parkoers te lopen in het nabijgelegen park. Tijdens de tocht krijgt een groepje deelnemers diverse redmiddelen mee om onderweg BHV en EHBO incidenten als team te kunnen oplossen. Uiteraard gaan wij op onze website niet alles prijs geven, maar de opzet van deze teambuilding oefeningen zijn altijd wel een succes geweest.

Tevens kunnen wij de dag afsluiten met een BBQ of uitgebreid buffet met muziek e.d. Wij hebben voor u een prachtig gelegen overdekt rond dakterras van bijna 50 meter lengte.

Review 3 december 2019:

Onze BHV organisatie heeft het BHV uitje als zeer positief ervaren!
De combinatie “fun” en toch ook serieus kennis vergaren tijdens de opdrachtrondes maakte de middag erg effectief. Het wedstrijdelement en tempo tussen de opdrachtrondes zorgde ervoor dat iedereen geconcentreerd bleef. Tijdens de voorbereiding voorafgaand op het BHV uitje is goed navraag gedaan over de inhoud van het programma en het risicoprofiel dat we in onze organisatie hebben. De verzorging tijdens de dag was prima en de docenten maakte door hun manier van presenteren en doceren van het alles een leuk geheel.

Met vriendelijke groet /Kind regards,

Edgar Springveld   |   Safety & Compliance   |   Health & Safety Professional  |  Hoofd BHV

Lely Industries N.V.   |   Cornelis van der Lelylaan 1    |   3147 PB  |   Maassluis   |  The Netherlands

BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locaties met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?