1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Algemeen
  4. EHBO herhaling

Een gediplomeerde EHBO-er heeft veel meer vaardigheidstraining gehad en kennis van medische zaken dan een BHV-er. Om de vaardigheden op een hoog niveau te houden zijn herhalingslessen noodzakelijk. Er wordt op een herhalingsdag geoefend met LOTUS slachtoffers. Ook in het herhalingstraject is het van groot belang dat de vaardigheden frequent geoefend worden.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de EHBO (en BHV) ingericht trainingscentrum worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met een tiental realistische trainingsruimtes die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal en komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Wij hebben in ons trainingscentrum op de 2e etage zelfs een auto speciaal voor trainingsdoeleinden. In onze verschillende scenario ruimtes staat alles voor u in scène en kunt u bij ons echt 112 bellen. Wij zijn met het OV en de auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij de Ambulance en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les.

Wat kost deze EHBO herhaling?

De opleiding kan maatwerk worden gegeven en gesplitst in verschillende dagdelen. De kosten voor de herhaling, inclusief naslagwerk, LOTUS, gedurende de hele dag koffie, thee, frisdranken en kleine versnaperingen, bedragen € 175,00 p.p. exclusief verlenging, lunch en btw. Al onze EHBO en BHV incompany trainingsmogelijkheden vindt u op de homepagina.

BHV training reanimatie
Reanimatiecursus BHV Zuid Holland
BHV Zuid-Holland Lunch
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?