Rondgang en Safety Walk

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Rondgang en Safety Walk

Rondgang en Safety Walk

BHV Zuid-Holland is u graag van dienst bij veilig werken. Wij ondersteunen u bij het opzetten van structurele waakzaamheid van de veiligheidsprocedures binnen uw organisatie.

Het doel van deze workshop is om een goede opzet en structuur te krijgen in de continuïteit van uw gebouwveiligheid. U leert gezamenlijk middels een rondgang door uw gebouw een plan op te stellen en daar inhoud aan te geven.

Voor wie bestemd?
Deze workshop is bedoeld voor de BHV ploeg, HBHV of de facilitaire medewerkers van uw organisatie die een onderdeel in de keten van uw genomen BHV maatregelen en geldende veiligheidsprocedures zijn.

Kosten:
Vanaf € 449,00 per groep van 8 deelnemers verzorgen wij deze workshop op uw locatie. Dit is inclusief cursusmateriaal en een bewijs van deelname. Elke extra deelnemer is € 10,- p.p. (maximaal 12). In de avond en in het weekend geldt een toeslag van 15%.

Wie zijn onze instructeurs?
Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de workshop voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

 

Inhoud:

  • Rondgang door uw bedrijfspand
  • Aandacht voor preventieve voorzieningen
  • Tijdens de workshop wordt het bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan gebruikt
  • Gezamenlijk opzetten van de Safety Walk

Hoe lang duurt de workshop:

De workshop duurt bij een gebouw tot ca. 2500 m2 ca. 2 uur.  Afhankelijk van de aard en de grote van het gebouw kan de rondgang meer tijd vergen.

Voor wie is deze BHV opleiding bestemd?
De doelgroep voor de workshop zijn de bedrijfshulpverleners en de personen die belast zijn met facilitaire zaken.

Moet ik een BHV diploma hebben?
Om deel te nemen aan de workshop hoeft u geen diploma te hebben. Het is wel noodzakelijk om op de hoogte te zijn over de inhoud en taken van de bedrijfshulpverlening.

Wat is de groepssamenstelling?
Wij hanteren groepen van maximaal 12 deelnemers.

Is herhaling verplicht?
Wanneer u gezamenlijk als team de Safety Walk heeft opgezet is herhaling niet meer noodzakelijk. Het kan nooit kwaad om na een aantal jaar onder begeleiding van ons nog eens te kijken of u alle elementen van uw gebouw goed in kaart heeft.

Waarom BHV Zuid-Holland?
BHV Zuid-Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening. Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen in de BHV-markt. Steeds weer innoveren met gebruik van de laatste technieken vinden wij van groot belang.

BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locaties met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?