Rondgang en Safety Walk

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Rondgang en Safety Walk

Rondgang en Safety Walk

BHV Zuid-Holland is u graag van dienst bij veilig werken. Wij ondersteunen u bij het opzetten van structurele waakzaamheid van de veiligheidsprocedures binnen uw organisatie.

Het doel van deze workshop is om een goede opzet en structuur te krijgen in de continuïteit van uw gebouwveiligheid. U leert gezamenlijk middels een rondgang door uw gebouw een plan op te stellen en daar inhoud aan te geven.

Voor wie bestemd?
Deze workshop is bedoeld voor de BHV ploeg, HBHV of de facilitaire medewerkers van uw organisatie die een onderdeel in de keten van uw genomen BHV maatregelen en geldende veiligheidsprocedures zijn.

Kosten:
Vanaf € 449,00 per groep van 8 deelnemers verzorgen wij deze workshop op uw locatie. Dit is inclusief cursusmateriaal en een bewijs van deelname. Elke extra deelnemer is € 10,- p.p. (maximaal 12). In de avond en in het weekend geldt een toeslag van 15%.

Wie zijn onze instructeurs?
Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de workshop voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

 

BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?