1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Algemeen
  4. BHV Ploegleider

Een BHV ploegleider stuurt bedrijfshulpverleners aan bij een calamiteit. Door de omvang van de organisatie of de aanwezige risico’s kunnen er meerdere bedrijfshulpverleners nodig zijn binnen één vestiging. Daarmee ontstaat gelijk de behoefte aan een BHV ploegleider die de leiding heeft bij calamiteiten wanneer er meerdere bedrijfshulpverleners aangestuurd moeten worden. BHV Zuid-Holland beschikt over een uniek trainingscentrum.

Het voordeel van het trainingscentrum voor het opleiden van een BHV ploegleider

In ons makkelijk bereikbare en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrum worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikt BHV Zuid-Holland over een opleidingscentrum met een tiental realistische trainingsruimtes die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Daarnaast hebben wij een geavanceerd camerasysteem waarmee medecursisten kunnen meekijken en op afstand ook betrokken worden in het leerproces.
Wij zijn met het openbaar vervoer en met de auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren. 

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs heeft een achtergrond bij de brandweer en geeft met een grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Daarnaast geven zij u de handvatten als BHV ploegleider.

Wat zijn de kosten voor een opleiding tot BHV ploegleider?

Voor toelating tot de opleiding BHV ploegleider is het van belang dat de cursist in het bezit is van het certificaat Basisopleiding Bedrijfshulpverlening en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Om uw diploma te kunnen behalen bestudeert u eerst onze e learning Ploegleider om te kunnen deelnemen aan de praktijkdag. De totale kosten inclusief digitale leeromgeving zijn € 300,- exclusief lunch, certificaat en btw. Koffie en thee, chocolademelk en frisdrank zijn inbegrepen in de prijs. Wilt u een opleiding tot BHV ploegleider volgen bij BHV Zuid-Holland? Dan kunt u gemakkelijk via onze website inschrijven. Wilt u meer informatie? Of bent u wellicht geïnteresseerd in een andere opleiding, zoals een EHBO opleiding? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 324 80 03.

BHV training Ontruimingsalarm
BHV Ploegleider cursus
BHV training Veiligheidshelm
BHV herhalingstraining
BHV Herhalingstraining
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?