Kinder EHBO Opleiding

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Algemeen
  4. Kinder EHBO Opleiding

Voor Kinderdagverblijven, Jeugdzorg- en Onderwijsinstellingen biedt BHV Zuid Holland de training EHBO Eerste Hulp aan kinderen aan conform de wettelijke richtlijnen / Arbowet. De cursist leert tijdens deze opleiding Eerste Hulp te verlenen kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de EHBO (en BHV) ingericht trainingscentrum worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met tiental realistische trainingsruimte die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. In onze verschillende scenario ruimte staat alles voor u in scene en moet u bij ons echt 112 te bellen. Wij zijn met het OV en auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs geven op een levendige en leuke manier les.

Wat kost deze Eerste Hulp aan kinderen?

De opleiding kan maatwerk worden gegeven op een dagdeel of avonden.
De kosten voor de opleiding inclusief Oranje Kruis en officieel certificaat gedurende de cursus koffie- en thee, frisdranken en kleine versnaperingen bedragen € 175,00 p.p. inclusief digitale leeromgeving ter voorbereiding, het wettelijk erkende IKK certificaat, exclusief btw.
Voor grote groepen vanaf 8 personen hanteren wij groepsprijzen.

U kunt deze cursus bij ons aanvullen met de eendaagse BHV Brand en Ontruimingsopleiding of onze E-Learning BHV met een halve praktijk-dag om ook volledig bedrijfshulpverlener te worden.

Kinder EHBO herhalingstraining
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?