Brandveiligheidsadvies

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Advies
  4. Brandveiligheidsadvies

Brandveiligheidsadvies

Het is vaak lastig voor u om alles wat met BHV en brandveiligheid te maken heeft, door uw kernactiviteiten, in de gaten te houden. Wij kunnen u hierin van het begin tot het eind begeleiden.

Wij hebben een ruime Ambulance verpleegkundige achtergrond en kunnen hierdoor uw restrisico’s vanuit de praktijk goed inschatten. Naast een brandpreventiedeskundige en Fire Safety Engineer opleidingsniveau hebben wij als opleidingsbedrijf ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Vaak zien wij dat de compartimentering van een gebouw na oplevering, ondanks dat er een vergunning is verleend, toch op sommige punten niet zijn uitgevoerd volgens de bouwvoorschriften terwijl u er wel voor heeft betaald. Een scan door ons kan u daarbij goed helpen. Ook wanneer u bent aangeschreven door de gemeente en u onafhankelijk advies wilt ontvangen volgens de huidige geldende bouwregelgeving of wanneer u niet meer uit de offertes van de aangeboden brandmeldinstallatie komt. Door onze begeleiding krijgt u eerlijke voorlichting over de omvang van uw brandmeldinstallatie en kosten.

U krijgt zo beter inzicht in de brandveiligheid van uw bedrijf. Menig klant heeft hier soms grote voordelen aan gehad. Dit kwam door werkzaamheden die niet volledig waren uitgevoerd maar ook door het meedenken in de juiste oplossingen.

Inzicht en gedegen advies is voor u de meerwaarde, maar dit kan soms ook zorgen voor heel veel kosten besparen.

  • Inzicht in de actuele staat van de brandveiligheid van uw gebouwen.
  • Overzicht van de gebreken met betrekking tot brandveiligheid.
  • Overzicht van de gebreken met betrekking tot vluchtveiligheid.
  • Overzicht van de gebreken met betrekking tot de BHV eerste hulp middelen.
  • Advies met betrekking tot de verbetermaatregelen.

Wij komen bij u op locatie schouwen om een goed beeld te krijgen van de situatie. Indien mogelijk zorgt u, voordat de schouw plaats vindt, alvast voor de bouwtekeningen en uw vragenlijstje.

Van het opzetten van een BHV beleidsplan tot het doorlichten van grote BHV organisaties. Wij kijken graag mee naar efficiëntie, kosten en slimme oplossingen.

U kunt bij BHV Zuid-Holland terecht voor een BHV incident onderzoek, maar ook al uw HBHV taken compleet via onze HBHV Outsourcing laten uitvoeren. In een persoonlijk gesprek helpen wij u graag verder.

Voor het schouwen op locatie en BHV advies ter plekke berekenen wij € 195,00 (maximaal 1 uur op locatie). Duurt het advies langer dan zijn de kosten daarna € 67,50 per half uur, voor zowel het advies op locatie en het eventueel uitwerken van de advieswerkzaamheden.
Voor de advies werkzaamheden kunt u vooraf een offerte opvragen. Onze adviseur heeft een brandpreventiedeskundige en ambulanceverpleegkundige achtergrond en weet waar u in een echte praktijksituatie mee te maken kunt krijgen. U kunt dus samen kijken of uw EHBO en BHV middelen toereikend zijn voor een noodsituatie en of de inzet van de BHV goed geborgd is, maar ook uw pand laten scannen op brand en vluchtveiligheid.

Zorg er wel voor dat u op voorhand alvast bouwtekeningen digitaal voor handen heeft en maak een vragenlijstje.

BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locaties met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?