BHV Ontruimingsplan

  1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Advies
  4. BHV Ontruimingsplan

BHV Zuid-Holland biedt de mogelijkheid een BHV ontruimingsplan op te laten stellen. Dat is namelijk verplicht voor elke organisatie die beschikt over een brandmeldinstallatie (BMI). De verplichting van een ontruimingsplan is gebaseerd op het Bouwbesluit 2012. In het zesde lid (artikel 6.23 – Ontruimingsalarminstallatie en ontruimingsplan) is bepaald dat, indien er een brandmeldinstallatie is, er ook een ontruimingsplan moet zijn. Het is belangrijk dat men adequaat moet kunnen optreden bij een calamiteit.

Wat houdt het BHV ontruimingsplan in?

Soms blijkt dat er onwetendheid is over de verplichting van een BHV ontruimingsplan en de daarbij behorende ontruimingsplattegrond. Dat kan voor verwarring en paniek zorgen als er zich daadwerkelijk een noodsituatie voordoet. Met het opstellen van een duidelijk BHV ontruimingsplan kan dit voorkomen worden. In het BHV ontruimingsplan wordt beschreven wat men moet doen in geval van nood om zo veel mogelijk mensen zo snel mogelijk uit het gebouw te krijgen. Ook is in het BHV ontruimingsplan opgenomen wat BHV’ers in geval van nood moeten doen.

Wat doet BHV Zuid-Holland voor u?

Het BHV ontruimingsplan is dé voorbereiding op een eventueel noodgeval. BHV Zuid-Holland helpt u bij het opstellen van het BHV Ontruimingsplan door advies te geven over een doeltreffende ontruiming. Wij bekijken het gebouw waar uw bedrijf of organisatie zich in bevindt, zodat wij advies op maat kunnen geven. Bent u geïnteresseerd in hulp bij het opstellen van een ontruimingsplan door BHV Zuid-Holland? Wilt u een BHV ontruimingsoefening doen? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere mogelijkheden, zoals het volgen van een BHV basisopleiding op onze locatie in Den Haag of EHBO trainingen op uw eigen locatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 070 324 80 03.

BHV training Ontruimingsalarm
BHV Herhalingstraining
BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?