BHV herhalingstraining

 1. Home
 2. BHV Opleidingen
 3. Algemeen
 4. BHV herhalingstraining

BHV Zuid Holland beschikt over een uniek trainingscentrum en ervaren instructeurs. Klanten waarderen ons met een gemiddeld extreem hoog cijfer en vinden het opvallen dat wij jaarlijks weer vernieuwend bezig zijn en beter zijn dan andere aanbieders. De Eerste Hulp en Brand scenario’s zijn  door professionals aan de hand van hun dagelijkse ervaringen bedacht en zijn altijd maatwerk gesneden.

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrum worden scenario’s, zoals deze in het echt kunnen gebeuren, nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met tiental realistische trainingsruimtes die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk.
Wij zijn met het openbaar vervoer en de auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les. Ook maken wij gebruik van een door ons speciaal geselecteerde groep LOTUS slachtoffers die hun rol heel realistisch kunnen spelen.

Wat kost deze BHV herhaling?

Om uw diploma te kunnen behouden dient u een dagdeel Brand & Ontruiming en een dagdeel Eerste Hulp te volgen. Deze dagdelen kunt u op één dag volgen en kost inclusief naslagwerk en gebruik oefenmaterialen, koffie, thee en frisdranken € 230,-  Al onze BHV incompany trainingsmogelijkheden vind u op de home pagina.

Test je kennis hier online 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief certificaat, lunch en btw.

Wat leer ik op herhaling dag?

Een gedegen praktijkoefening in levensreddende handelingen waaronder de reanimatie met AED inzet, maar ook leert u met behulp van een LOTUS hoe te handelen bij een flauwte, bewusteloosheid, ernstige bloedingen, welk verband te gebruiken uit de BHV koffer, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een onderbeen breuk, een steekvlam met brandwonden, oogletsel, verslikking, hoe te handelen bij benauwdheid klachten, hartinfarct , beroerte, epileptische aanvallen of suikerziekte. We hebben zelfs op de 2e etage een auto in ons trainingscentrum speciaal voor oefendoeleinden.
In onze verschillende scenario ruimtes staat alles voor u in scene en moet u bij ons echt 112 te bellen.

Tijdens de Brand en Ontruiming leert u vooral door te doen. Bij ons blust u een echte binnenbrand met water, schuim of CO2. Naast de moderne lesruimtes hebben wij 10 verschillende scenario ruimtes, met o.a. een kruipruimte, labyrint, trappen, lift, slaapkamer, kantoor, keuken, opslagruimte, toiletruimte, werkplaats, verblijfsruimte en gangen. Alles bij elkaar hebben wij unieke oefenmogelijkheden, altijd binnen dus niet in de regen, in ons verwarmd trainingscentrum wat  jaarlijks wisselt van opstelling en opzet van de scenario’s. Zo hangt er een echte brandmeldcentrale welke kan worden aangesproken, met overal nevenindicatoren, handbrandmelders, Slow Whoop signaal en ook dichtvallende deuren. Dit alles maakt een Ontruiming of een BHV inzet met brand heel realistisch.
Ook hebben wij een spectaculaire demo ruimte met een echte Back Draft en Gasexplosie.

Hoe lang duurt de herhaling?

De BHV herhaling duurt totaal 8 uur van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om de herhaling in dagdelen te volgen. Voor sommige doelgroepen organiseren wij de training op zaterdag of in de avonduren. Wanneer er voor u geen geschikte datum in het rooster staat laat dit ons dan weten. Wij houden tussendoor korte koffie pauzes en hebben aan onze lounge ruimte een uniek rond overdekt dakterras met fraai uitzicht waar het altijd gezellig vertoeven is.

vr 16 juni 2023
wo 21 juni 2023
vr 23 juni 2023
ma 26 juni 2023
do 29 juni 2023
ma 3 juli 2023
09:00 - 16:30
13:00 - 20:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30
09:00 - 16:30

Voor wie is deze BHV herhaling bestemd?

Om aan de Arbowet te kunnen voldoen moet een bedrijfshulpverlener goed getraind zijn en in staat zijn om tijdens een calamiteit goed te kunnen optreden. Doordat onze opzet van de herhalingstraining ieder jaar net even anders is qua opzet, leert u ieder jaar weer nieuwe scenario’s en worden de basis BHV situaties weer geoefend door vooral te doen.

Moet ik een NIBHV diploma hebben?

Wilt u de NIBHV certificering voor de BHV herhalen dan kost dit € 22,-. Bij goed gevolg ontvangt u dan het NIBHV certificaat met legitimatiepas. Het kunnen overleggen van certificering is geen wettelijk eis en wij laten u vrij in de keuze hiervan. Het NIBHV diploma heeft geldigheidsduur van één jaar en kan jaarlijks na het volgen van een herhalingsdag worden verlengd. 

Wat is de groepssamenstelling?

Wij kijken altijd naar uw achtergrond en proberen doelgroepen zoveel mogelijk te clusteren.
Wij hanteren altijd kleine groepen cursisten van maximaal 12 deelnemers.

Moet ik mijn eigen lunch mee nemen?

Wij verzorgen op de cursusdag vrijblijvend het dag arrangement met lunch welke bestaat uit: een buffet klaargezet door onze gastvrouw met soep, luxe broodjes, diversen kaas en vleeswaren, zoetwaren, rauwkost, salades, melk, jus d’orange, warme snack, vers fruit & yoghurtjes. De kosten voor het lunch arrangement bedragen € 25,-. Als u geen gebruik wenst te maken van dit alom geprezen arrangement dan kunt u bij ons ook gewoon uw eigen brood nuttigen. Wij verzorgen de gehele dag door voor iedereen de koffie, thee en frisdrank.

Is herhaling verplicht?

Het Arbobesluit adviseert om jaarlijks herhalingslessen te volgen. Na uw deelname nemen wij het jaar erop weer contact met u op voor de jaarlijkse herhaling BHV (1 dag) om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen. Wij zorgen voor het volledig ontzorgen van planning en de eventuele geldigheid van de diploma’s.

Waarom BHV Zuid Holland

BHV Zuid Holland kijkt jaarlijks kritisch naar haar eigen functioneren en serviceverlening.  Zowel onze instructeurs als de samenwerking met andere bedrijven evalueren wij jaarlijks. Wij blijven steeds op zoek naar een stuk kwaliteitsverbetering. Met onze jarenlange ervaring in de professionele hulpverlening kijken wij naar nieuwe ontwikkelingen in de BHV-markt. Steeds weer innoveren wij met gebruik van de laatste technieken dit vinden wij van groot belang. Hulpverlenen is voor u geen dagelijks werk en daarom besteden wij veel zorg aan het praktisch oefenen en de didactische waarde van uw cursus. Cursisten van BHV Zuid Holland geven aan dat wij hierin jaarlijks weer goed zijn geslaagd.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onze spelregels wat betreft de tevredenheidsgarantie:

De 100% tevredenheidsgarantie geldt op alle BHV opleidingen van BHV Zuid Holland. 

 • Bij een meerdaagse opleiding kun je op een willekeurig moment van de eerste cursusdag aangeven dat je niet tevreden bent;
 • Bij een eendaagse opleiding kun je op een willekeurig moment van de ochtend (tot uiterlijk de pauze) aangeven dat je niet tevreden bent;

Als je hebt aangegeven niet tevreden te zijn, wordt daarmee vanaf dat moment de cursus voor je beëindigd. Het volledige cursusgeld wordt teruggestort als je hier gebruik van maakt.


  Gegevens cursist 1


  Gegevens cursist 2


  Gegevens cursist 3


  Gegevens cursist 4


  Gegevens cursist 5


  Gegevens cursist 6


  Gegevens cursist 7


  Gegevens cursist 8


  Gegevens cursist 9


  Gegevens cursist 10


  Gegevens cursist 11


  Gegevens cursist 12

   
  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacybeleid


  Totaalbedrag

  (incl btw)

  iDEAL Op factuur betalen

  BHV training reanimatie
  BHV training Brandblusser
  BHV Herhalingstraining
  BHV Zuid-Holland bedrijfspand

  Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

  Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

  Realistische trainingen

  Hoogwaardige kwaliteit

  Administratieve zekerheid

  Hebben wij u al overtuigd?

  Of wilt u nog meer zien?