1. Home
  2. BHV Opleidingen
  3. Algemeen
  4. EHBO Trainingen

Maar 3% van de Nederlanders heeft een EHBO diploma. Een gediplomeerde EHBO’er heeft veel meer vaardigheidstraining gehad en iets kennis van EHBO dan een BHV-er. Er wordt tijdens deze opleiding dieper ingegaan op de onderwerpen en twee dagen geoefend met een LOTUS slachtoffers. Ook in het herhalingstraject is het van groot belang dat de vaardigheden frequent geoefend worden. 

Wat is het voordeel van het trainingscentrum?

In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de EHBO (en BHV) ingericht trainingscentrum worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met tiental realistische trainingsruimte die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Wij hebben zelfs op de 2e etage een auto in ons trainingscentrum speciaal voor oefendoeleinden. In onze verschillende scenarioruimte staat alles voor u in scene en kan u bij ons echt 112 te bellen. Wij zijn met het OV en auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze instructeurs?

Bij BHV Zuid-Holland staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond bij Ambulance en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk of een levendige en leuke manier les.

Wat kost deze EHBO opleiding?

De opleiding kan maatwerk worden gegeven en gesplitst in verschillende dagdelen. De kosten voor de opleiding inclusief Oranje Kruis boekje ad € 29,50 gedurende de dag koffie- en thee, frisdranken en kleine versnaperingen bedragen € 550,- per persoon exclusief examen lunch en btw.

BHV Zuid-Holland bedrijfspand

Eigen binnen locatie met brand en EHBO faciliteiten

Instructeurs uit de praktijk –Ambulance of Brandweer

Realistische trainingen

Hoogwaardige kwaliteit

Administratieve zekerheid

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?