BHV Zuid-Holland

Cursussen

BHV cursussen

Haal of verleng uw BHV diploma in een veilig leerklimaat en met persoonlijke aandacht. Wij werken op ons trainingscentrum in verschillende ruimtes en met echte praktijkscenario’s. Onze interactieve lesplannen en gespecialiseerde instructeurs houden de lessen altijd leuk en uitdagend!

EHBO cursussen

Wil jij meer verdieping of vaardigheidstraining dan een BHV’er? Volg dan een van onze EHBO cursussen. Met meer dan 25 jaar ervaring en realistische oefenscenario’s, bereiden wij jou extra goed voor op de te verlenen eerste hulp bij een ongeval.

Ploegleider cursussen

Een ploegleider stuurt bedrijfs-hulpverleners aan bij een calamiteit. Ben jij ploegleider en/of wil jij leren sturing te geven aan jouw BHV’ers? Volg dan onze BHV ploegleider cursus. Je leert hier hoe jij een inzet coördineert, maar ook alles over het beheer en controle van de juiste BHV materialen.

Opleidingen

Op locatie

Advies

BHV Zuid-Holland: BHV cursus in Den Haag, Westland en omgeving

Wilt u een BHV cursus in de omgeving van Den Haag, Rijswijk of Westland volgen? Kiest u voor BHV Zuid-Holland, dan bent u verzekerd van een goede opleiding door een gecertificeerd bedrijf. Wij zijn specialist op het gebied van professionele hulpverlening en hebben een neus voor BHV veiligheid. Bij BHV Zuid-Holland vindt u diverse BHV cursussen, zoals de BHV Basisopleiding en de BHV Herhalingstraining. En dat niet alleen: wij bieden ook advies over AED en brandbeveiliging. Wij spelen in op de nieuwste technische mogelijkheden en garanderen zo een uitstekende kwaliteit.

BHV cursus mogelijk in uitgebreid trainingscentrum in Den Haag én op locatie

BHV Zuid-Holland beschikt over een uitgebreid trainingscentrum in Den Haag, nabij Westland. Deze trainingsruimtes zijn zo realistisch mogelijk gemaakt. Ons trainingscentrum bevat dan ook diverse ruimtes die een spiegel van de werkelijkheid vormen. Zo zijn er echte pieper oproepsystemen, is er een echte brandmeldcentrale met alarm en nevenindicatoren en deuren die dicht vallen en zijn er diverse brandruimtes. Heeft u even pauze, dan kunt u lekker ontspannen op ons gezellige overdekte dakterras en genieten van de goede catering. Een BHV cursus in de omgeving van Den Haag, Rijswijk en Westland is een leerzame en leuke ervaring!

Naast cursussen in ons trainingscentrum, is het ook mogelijk cursussen op de locatie die u wenst te volgen.

Ervaren instructeurs werken praktijkgericht

Volgt u een BHV cursus bij BHV Zuid-Holland, dan profiteert u van de service van een specialist. Onze ervaren instructeurs zijn beoordeeld door een externe onderwijsdeskundige. Zij brengen u dus op een vakkundige manier de kennis bij in realistische trainingen die aansluiten op de praktijk. BHV Zuid-Holland is daarnaast een NIBHV gecertificeerd bedrijf en wij garanderen administratieve zekerheid. Bent u klaar voor een BHV cursus? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Test hier in 30 vragen je BHV-kennis

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen bieden?

Bekijk het hieronder!

Hebben wij u al overtuigd?

Of wilt u nog meer zien?